Produsul a fost adaugat in cos

  Feminity pur 10ml

  31.00 Lei

  • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 31 puncte de fidelitate.

  Producător: Crisnatur

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  "Toate femeile sunt frumoase, unele mai mult, altele mai puţin, dar feminitatea prezentă în fiecare dintre ele le face atât de speciale."

  Philippe Forget

  In drumul tau spre feminitate iti venim in ajutor cu Feminity Pur – un amestec de uleiuri esentiale cu un parfum unic, floral si feminine. Feminity Pur combina uleiuti esentiale de Santal (amyris balsamifera bark oil), Iasomie(jasminum sambac flower extract), Rose (rosa gallica), Neroli ( citrus aurantium amara flower oi ), Bergamot (citrus bergamia peel oil ), Ylang –ylang (cananga odorata flower oil), Scortisoara (cinnamomum zeylanicum leaf oil), Vetiver (vetiveria zizanoides root oil) intr-o baza de ulei fractionat de cocos ( caprylic/capric triglycerides).

  Santal – un ulei essential asociat cu echilibrul, pozitivant, de favorizare a contemplarii si relaxarii. Santalul este cunoscut pentru sprijinul pe care il ofera cresterii personale ,energia sa vindecatoare aduce innoire, stabilitate, tarie si bunastare.

  Iasomia - vreme de secole a fost asociata cu frumusetea,iubirea, fericirea, dreptatea si relatiile. Uleiul de iasomie –feminin, elegant, echilibrant, detensionant nervos, echilibrant, intareste increderea in sine, afrodisiac.

  Rose -  trandafirul este asociat cu increderea, curajul, creativitatea, puterea, sinele si taria, fiind in acelasi timp simbolul dragostei si frumusetii.

  Neroli – este asociat cu creativitatea, fertilitatea, forta si bunastarea. Neroli favorizeaza bunatatea , increderea in sine , afrodisiac.

  Bergamot – este asociat cu increderea, curajul, blandetea, iubirea si bunastarea. Bergamot ajuta la concentrarea energiei pentru manifestarea succesului si bunastarii.

  Ylang –ylang este tonic, stimulator, revitalizant, euphoric , echilibrant al sistemului nervos , antidepresiv, favorizează reducerea anxietății și iritabilității.

  Scotisoara - stimulator, tonic sexual, aphrodisic, stimulator fizic și psihic.Uleiul de scortisoara promoveaza echilibrul, concentratia si creativitatea.

  Vetiver -  este sursa se stabilitate si tarie. Uleiul de vetiver este asociat cu longevitatea, usor  afrodisiac

  ATENTIE: contraindicat în trimestrul I de sarcină.

  Produse similare

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos