Produsul a fost adaugat in cos

  VI-vaHA Colagen 500ml

  151.00 Lei

  • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 151 puncte de fidelitate.

  Producător: FIN CLUB

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

   

  Vi-vaHA colagen  hidrolizat din  peşte Peptan™, acidul hialuronic și vitamina C.


  Vi-vaHA collagen conține colagenul hidrolizat din peşte Peptan™, acidul hialuronic și vitamina C. Colagenul şi acidul hialuronic sunt componente esențiale pentru sănătatea pielii, ţesuturile conjunctive şi aparatul locomotor. Cu vârsta, producția lor scade treptat, de aceea este recomandabil să le completăm.

  Contribuie la menținerea pielii suple și proaspete, hidratează pielea, ajută pozitiv la fineţea şi elasticitatea ei. Cu vârsta , pielea îşi pierde capacitatea de regenerare și de producția naturală de colagen, ceea ce duce la pierderea rezistenței și, ca urmare, produce ridurile .

  Colagenul este materialul de bază a țesuturilor conjunctive , inclusive a cartilajului.Colagenul din peşte Peptan™ nu afectează sistemul digestive si este foarte bine absorbit.

  Acidul hialuronic este o substanță naturală a organismului care se găsește în toate organismele vii. Este o parte a fibrelor conjunctive și nervoase, în cantități mari se află în corpul vitros al ochiului, în lichidul sinovial şi în piele. Umple spațiile intercelulare ale celulelor pielii, păstrează durabilitatea și flexibilitatea lor.

  Vitamina C contribuie la formarea de colagen pentru funcția normală a oaselor, a cartilajului, a dinţilor, a pielii şi a vaselor sangvine. Ea are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar al organismului, contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos, contribuie la protejarea celulelor la stresul oxidativ, este utilă în lupta împotriva oboselii.Parametri

  Conţinutul de substanţe active: 10 g colagen din peşte Peptan™, 100 mg acid hialuronic, 75 mg vitamina C

  Ambalaj: 500 ml cu un capacel practic de măsurare

  Instrucţiuni de utilizare: Suplimentul alimentar nu este destinat copiilor până la vârsta de 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.Pentru a obţine rezultateale vizibile este recomandabil să se utilizeze pe o perioadă de 4-8 săptămâni.

   

  Produse similare

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos