Produsul a fost adaugat in cos

  RQ Detox (2 x 180 cps)

  400.00 Lei

  • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 400 puncte de fidelitate.

  Producător: FREEWAYS

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  Detoxifierea are un rol foarte important pentru sanatatea organismului.

  Corpul nostru desi este “echipat” cu un sistem de filtrare responsabil de „curatenia” lui, are nevoie de ajutor pentru neutralizarea radicalilor liber.

  Stresul, poluarea si alimentatia necorespunzatoare sunt factori agresivi, care contribuie la intoxicarea organismului si au un impact negativ asupra sistemului de filtrare a organismului, determinand obturarea filtrelor (plamani, rinichi, sistem limfatic, sistem vascular, piele si celule).

  Obturarea acestor filtre cauzeaza dezechilibre, care pot favoriza instalarea bolilor. Oboseala cronica, indigestia, balonarea, somnolenta, cefaleea, constipatia, respiratia urat mirositoare (halena) sunt semnale prin care organismul ne avertizeaza atunci cand sistemul de filtrare este perturbat si care, daca sunt ignorate, duc la degradarea starii de sanatate si la instalarea bolilor. Pentru a ne proteja sanatatea si a ne feri de riscurile la care suntem supusi, este necesar sa sustinem procesul de detoxifiere, care este cheia unui organism sanatos.

  Prezentare: Flacoane 2 x 180 cps

  Compozitie:

  RQ Detox 1:

  Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) – 90 mg

  Gheara-matei (Uncaria tomentosa) – 90 mg

  Armurariu (Silybum marianum) – 90 mg

  Aloe Ferox - suc cristalizat – 90 mg

  Tuf zeolit 83% (clinoptilolit) – 90 mg

  Capsula gelatina RQ Detox 2:

  Anghinare (Cynara scolymus) – 90 mg

  Alga marina bruna (Fucus vesiculosus) – 90 mg

  Sparanghel (Asparagus officinalis) – 90 mg

  Alga Kombu (Laminaria digitata) – 90 mg

  Ghimbir (Zingiber officinale) – 90 mg

  Capsula gelatina

  Efecte: Sustine functia de detoxifiere a rinichilor si a ficatului Contribuie la buna functionare a tubului digestiv Sustine functia de detoxifiere intestinala si a sistemului limfatic Contribuie la eliminarea balonarii si a constipatiei Contribuie la intarirea sistemului imunitar Sustine o buna functionare a tranzitului intestinal Contribuie la eliminarea stresului si a oboselii persistente, care nu se amelioreaza prin somn si odihna.

  Administrare: Cate 1 capsula din fiecare flacon, cu o pauza de o jumatate de ora intre ele, de 2 ori / zi, dimineata si seara. Mai intai se administreaza capsula RQ Detox 1, apoi capsula RQ Detox 2.

  Produse similare

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos