Stiati ce multime de beneficii au samburii de struguri?

 

Samburii de struguri sunt bogati in antioxidanti puternici si compusi naturali din plante, ceea ce inseamna ca ajuta la distrugerea radicalilor liberi din organism si ajuta la evitarea imbatranirii premature si anumitor boli cornice. Astazi, extractul  de seminte de struguri este folosit ca un remediu popular sau traditional in tratarea problemelor legate de inima si vasele de sange, cum ar fi ateroscleroza,  hipertensiunea arteriala, nivelul ridicat de colesterol si circulatia sangelui.

Samburii de struguri ajuta si in complicatile diabetului, cum ar fi leziuni ale nervilor si a ochilor. De asemenea poate reduce umflaturile provocate de o accidentare sau interventie chirurgicala, prevenirea cancerului si vindecarea ranilor.

Un studiu recent a aratat ca extracteul din samburi de struguri poate preveni cresterea celulelor de cancer de san, stomac, colon, prostata si pulmonar. De asemenea sa demonstrat ca poate ajuta la prevenirea deteriorarii celuelor hepatice umane cauzate de medicamente chimioterapice.

Samburii de struguri s-au dovedit ca imbunatatesc flexibilitatea articuatiilor, arterelor si tesuturilor corpului. De asemenea ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine prin consolidarea capilarelor, arterelor si venelor.

Tensiunea arteriala crescuta

Antioxidantii, inclusiv flavonoide si acidul linoleic din extractul de samburi de struguri ajuta la protejarea vaselor de sange de daune, care pot ajuta la prevenirea hipertensiunii arteriale. A fost demonstrate ca extractul de samburi de struguri ajuta la dilatarea vaselor de sange si s-a demonstrate ca scade tensiunea arteriala la persoanele cu sindrom metabolic.

Insuficienta venoasa cronica

Aproximativ  80% dintre cei care au consumat extractul de samburi de struguri dupa doar 10 zile au vazut o ameloirare. Simtomele de greutate, mancarime si durere s-au redus semnificativ.

Edemele

S-a descoperit ca extractul de samburi de struguri ajuta la reducerea simtomelor de picioare umflate care apare dupa o perioada mai indelungata de stat pe scaun.

  Produsul a fost adaugat in cos