Revolutia anti-imbatranire : uleiul de cactus

 

 

Odata cu varsta pielea isi pierde elasticitatea, devine mai subtire , apar riduri fine, tenul isi pierde aspectul tineresc.

Ingrijirea zilnica a pielii cu Ulei de cactus Bio este esentiala pentru o piele sanatoasa si stralucitoare. Uleiul din seminte de cactus Opuntia Ficus Indica este extrem de rar si pretios, cu o putere incredibila de a revitaliza si regenera pielea, un adevarat botox natural.
Uleiul de cactus se  obtine prin presarea la rece a semintelor de cactus Opuntia Ficus Indica. Procesul se realizeaza manual, necesitand o munca uriasa si o cantitate foarte mare de seminte si fructe de cactus. Semintele sunt separate de pulpa fructului, spalate, uscate, apoi presate la rece. Datorita dificultatii cu care se obtine ,cat si efectelor miraculoase  acest ulei este rar si pretios.
Datorita concentratiei de vitamina E (mai mult de 1000 mg/kg) si acizi grasi nesaturati, din care peste 60% acid linoleic, uleiul are un puternic efect anti-oxidant, reface stratul hidrolipidic, asigura un efect de lifting intens, stimuleaza formarea ceramidelor, este absorbit cu usurinta de piele. Este considerat un veritabil ser de tinerete: atenueaza ridurile, netezeste conturul ochilor si atenueaza cearcanele, tonifica pielea. De asemenea estompeaza cicatricile.
Uleiul din seminte de Cactus Opuntia Ficus Indica poate fi utilizat : dimineata, in forma pura sau in combinatie cu crema de zi si seara, in forma pura sau in combinatie cu crema de noapte.
Poate fi folosit si pentru a intretine zona decolteului, a bustului, pentru parul devitalizat sau pentru unghii.

  Produsul a fost adaugat in cos