Frumusete naturala

Ce este frumusetea naturala?

 

Exista un domeniu in care fiecare femeie este suverana absoluta: ingrijirea personala. Aici fiecare se afla fata in fata cu priceperea, perseveranta si gusturile sale, de fapt se afla fata in fata cu sine.

Cand te apropii de oglinda si te privesti cu obiectivitate vei vedea efectul atitudinii pe care o ai fata de tine. Esti multumita de fragezimea si culoarea tenului, de limpezimea ochilor, de stralucirea parului, de prospetimea gatului? Nu? Nu te poti certa cu oglinda. Mai bine invata ce trebuie sa faci si sa aplici consecvent ceea ce ai invatat.

Una din tainele mentinerii tineretii si a frumusetii este folosirea ingredientelor naturale.

Cel mai vechi indrumar de cosmetic dateaza din timpul Cleopatrei, el cosemnand retetele de infrumusetare ale celebrei regine.

Fiecare femeie poseda un farmec al ei, feminitatea fiind prin ea insasi un certificate de frumusete!

In complicatul laborator al organismului omenesc se produc in permanenta reactii si procese nevazute, dar consecintele lor se reflecta din plin in exterior.

Orice cura de sanatate si infrumusetare incepe cu o cura de dezintoxicare. Intre aspectul pielii si alimentative exista o stransa legatura.

Apropierea primaverii ne poate ajuta sa incepem o cura de detoxifiere, insa pentru obtinerea unor efecte garantate alege pachetul RQ DETOX.

Vino impreuna cu noi pe drumul pentru sanatate si frumusete naturala!


  Produsul a fost adaugat in cos