Produsul a fost adaugat in cos

  SucraStev plc

  12.50 Lei

  • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 13 puncte de fidelitate.

  Producator: All for Nature

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  Sucrastev este un indulcitor natural pe baza de extract de Stevia Rebaudiana, care are urmatoarele caracteristici: zero zahar continut zero calorii zero gust rezidual zero ingrediente artificiale

  Sucrastev are putere de indulcire de 3 ori mai mare ca a zaharului.  Poate fi folosit de catre oricine doreste sa evite zaharul si indulcitorii sintetici, pentru beneficiul propriei sanatati.

  Ideal pentru diabetici si cei care tin diverse regimuri hipocalorice si hipoglucidice.  Se poate folosi la prepararea oricarui desert (este rezistent la coacere, fierbere, prajire), la indulcirea bauturilor calde si reci (ceai, cafea, sucuri) sau presarat peste fructe proaspete.

  Rebaudozida A: Sucrastev contine Rebaudozida A (extrasa din frunzele de Stevia Rebaudiana) si eritritol (obtinut prin fermentare din diverse zaharuri) fiind un produs: 100% vegetal 100% natural zero calorii zero indice glicemic - "diabet safe" 100% fara produse in OMG (organisme modificate genetic)

  Rebaudozida A extrasa din Stevia Rebaudiana este: de 250-300 ori mai dulce decat zaharul stabila la fermentatie- non cariogenic zero calorii zero indice glicemic EFSA a stabilit ca DZA (doza zilnica admisa) valoarea 4 mg/kg corp/zi

  Deoarece extractul de Stevia Rebaudiana este de 300 ori mai dulce decat zaharul, este dificil de dozat ca si component pur, de aceea se aleg variante de "diluare" cu alte componente. Eritritolul al doilea component al Sucrastev: este produs de fermentatie din zaharuri 100% natural (apare natural in fructe cum ar fi pepeni, struguri si in produse fermentate : vinul, branza, sosul de soia) zero indice caloric ( 20 cal/100g-aprobat pentru a fi etichetat "0 calorii" conform 2008/100/EC) sigur pentru diabetici (zero indice glicemic)

  Produse similare

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos