Produsul a fost adaugat in cos

    Vitamina E uz cosmetic

    13.00 Lei

    • Disponibilitate: In stoc
    • Cantitate

    Acest produs iti va aduce 13 puncte de fidelitate.

    Producator: Mayam

    Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
    Livrare oriunde in tara in 48 ore
    Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

    Descriere

    RTocoferolul, sau vitamina E este esențială pentru sănătatea pielii. Ca aplicaţie cosmetică este interesantă în special pentru îngrijirea pielii uscate sau mature şi pentru regenerare după expunerea la soare.

    Practic ea poate fi inclusă în orice preparat cosmetic ce conţine şi uleiuri. Este foarte util în creme, loţiuni, serumuri, unguente, balsam, machiaj (ruj, corector, balsam de buze, farduri, etc). Rolul vitaminei E este in principal de antioxidant.


    Vitamina E este prezentă în segmentele lipofile ale membranei celulare. Are un efect puternic antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerant.


    COMPOZIŢIE: concentrat (min.50%) de tocoferoli (alpha, beta, gamma şi delta - α, β, γ şi δ) obţinut din uleiuri vegetale.

    Grad cosmetic şi farmaceutic, exclusiv natural.

    Mixed tocopherol însemană că are în compoziţie toţi cei patru izomeri de tocopherol, combinaţia s-a dovedit mai activă şi mai eficientă decât izomerii individuali.


    PREZENTARE: lichid uleios de vâscozitate medie, poate prezenta unele aglomerări în mod natural, culoare galben-maronie, miros slab caracteristic

    Se livrează însoţit de o seringă pentru facilitarea dozării.

    Densitate: 0.95 (9.5 gr = 10 ml)


    Ingrediente (INCI): tocopherol, mixed


    Proprietăţile vitaminei E


    antioxidant potent

    întârzie procesul de oxidare (râncezire)

    agent stabilizant pentru uleiuri, unturi, preparate anhidre

    antirid, anti-aging

    sporește elasticitatea pielii

    calmant şi anti-inflamator

    contribuie la menţinerea stratului hidro-lipidic al pielii

    protejează pielea de daunele generate factorii de mediu

    contribuie regenerarea cutanată

    promovează epitelizarea şi activitatea enzimelor proprii ale pielii

    Recomandări, aplicații


    toate tipurile de produse pentru îngrijirea pielii (care conţin şi ulei)

    accelerarea vindecării arsurilor, eczemelor și a altor probleme ale pielii

    înainte şi după expunerea la soare

    produse de machiaj

    măşti, serumuri, tratamente pentru păr

    ca antioxidant pentru uleiuri vegetale sensibile la oxidare

    pentru prelungirea duratei de utilizare a cremelor, balsamurilor, unguentelor

    ca antioxidant în preparate cosmetice care conţin şi uleiuri, în special cele sensibile la oxidare

    Cum se folosește în cosmetică


    ca ingredient cosmetic: dozaj 0.1 - 0.5%, adăugat de regulă la finalul preparării

    inclus în creme, serumuri şi mixuri uleioase

    inclus în compoziţii dedicate îngrijirii pielii uscate, deshidratate

    în compoziţii elasticizante şi hidratante

    în unguente şi balsamuri reparatoare

    în compoziţii cu aplicare după expunerea pielii la soare

    în uleiuri şi creme de plajă ca protector celular şi antioxidant

    ca antioxidant: dozaj 0.05-0.2%

    pentru întârzierea râncezirii uleiurilor sensibile la oxidare, se poate adăuga direct în recipientul original al uleiului

    pentru compoziţii exclusiv uleioase (anhidre) sau în emulsii, balsamuri, la finalul preparării

    exemple de dozaj: 1 ml de vitamina E = cca. 33 picături. Pentru 100 ml ulei 0,2% vitamina E înseamnă 7 picături iar 0,5% înseamnă 17 picături. Pentru 50 gr cremă/unt vegetal 0,5% vitamina E înseamnă cca. 9 picături.

    Lasa un comentariu

      Produsul a fost adaugat in cos