Produsul a fost adaugat in cos

    Sirop de Artar BIO Depal 350ml

    51.00 Lei

    • Disponibilitate: La comanda
    • Cantitate

    Acest produs iti va aduce 51 puncte de fidelitate.

    Producator: Depal

    Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
    Livrare oriunde in tara in 48 ore
    Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

    Descriere

    Grad C.
    Siropul de artar se gaseste tot timpul anului in magazine sau supermarketuri, importat din Canada sau din Statele Unite. Cel din Canada este impartit in trei clase: Canada 1 (light), Canada 2 si Canada 3 (cel mai concentrat). Cel din SUA este imbuteliat in doua variante: Gradul A si Gradul B. Siropul de gradul A este usor mai putin concentrate si este recomandat pentru consumul de zi cu zi, la indulcirea cafelelor, etc. Cel de Gradul B este mai concentrat si este recomandat pentru gatit in mod special.

    In functie de culoare, de data de recoltare a sevei si de gust, siropul de artar este clasificat in trei grade: A, B si C. Daca siropul de grad A are o culoare maronie relativ luminoasa si are o aroma fina, cel de grad C este inchis la culoare si are un gust puternic aromat.

    Pe langa aroma deosebita si calitatile de indulcitor natural, siropul de artar este si o sursa excelenta de mangan si  zinc, elemente benefice organismului uman.

    Compozitia de mangan este un co-factor esential intr-un numar de enzime importante in productia de energie si apararea antioxidanta a organismului. De exemplu, enzima antioxidanta Superoxid Dismutaza (SOD) care dezarmeaza radicalii liberi din interiorul mitocondriilor (uzinele producatoare de energie din interiorul celulelor noastre) au nevoie de mangan. 13 grame de sirop de artar furnizeaza 22% din necesarul zilnic de mangan.

    Totodata, siropul de artar ajuta si la protectia sanatatii inimii. Zincul din compozitia sa actioneaza ca un antioxidant si reduce progresia aterosclerozei. Zincul este necesar functionarii normale a celulelor endoteliale si reduce riscul deteriorarii membranelor endoteliale. Studiile efectuate au demonstrat ca deficienta de mangan conduce la scaderea nivelului de HDL (“colesterolul bun”).

    Zincul si manganul sunt aliati importanti ai sistemului imunitar. Cercetarile au demonstrat ca lipsa de zinc determina reducerea celulelor albe si a raspunsului imunitar, in timp ce manganul ajuta la reducerea inflamatiilor. In plus, manganul poate actiona si ca imunostimulant.

    Lasa un comentariu

      Produsul a fost adaugat in cos