Produsul a fost adaugat in cos

  Siliciu organic 30cps

  17.80 Lei

  • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 18 puncte de fidelitate.

  Producator: Herbagetica

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  Siliciu organic 30cps

  Siliciul Organic stimulează producţia de colagen care este foarte importantă pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii părului, a pielii şi a unghiilor. Extractul de Coada-Calului în care se regăseşte Siliciul Organic împiedică îmbătrânirea prematură a pielii şi contribuie la menţinerea elasticităţii acesteia.

  Contribuie la:

  susţinerea sănătăţii pielii, unghilor şi a părului

  -   stimulează producţia de colagen

  refacerea ţesutului osos distrus

  -   favorizează asimilarea calciului

  funcţionarea normală a sistemului urinar, asigurând drenarea lichidelor corporale
  hrănirea şi regenerarea ţesuturilor conjunctive
  protejarea organismului împotriva stresului oxidativ
  protecţia sistemului cardiovascular

  -   tonifiează vasele de sânge

  protecţia organismului în faţa acţiunii radicalilor liberi

  -   datorită conţinutului ridicat de bioflavonoizi şi nutrienţi are capacitatea de a regulariza metabolismul celular şi de a întări peretele celular

  Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):

  Siliciul este unul dintre elementele de bază în construirea corpului nostru. Totuşi, siliciul este adesea deficitar în organismul nostru. Toate ţesuturile elastice care intră în compoziţia oaselor, tendoanelor, ligamentelor, vaselor de sânge sunt constituite dintr-o adevărată matrice de siliciu, de care sunt fixate apoi celelalte elemente.

  Se utilizează ca adjuvant în:

  exfolierea unghiilor, slăbirea firului de păr
  bolile autoimune (colagenoze, lupus eritematos, sclerodermie etc.)
  boli de piele (psoriazis, acnee, eczemă alergică)
  lipsă de calciu
  ateroscleroză, arterită
  accident vascular (prevenire şi combaterea sechelelor)
  colesterol mărit
  rupturi musculare, luxaţii, ruperi de ligament
  osteoporoză
  reumatism (artrită şi poliartrită reumatoidă)
  afecţiuni virale (hepatită, gripă, papilomatoză etc.)
  arsuri
  intoxicaţii cu aluminiu  Extractul uscat este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este pulberea fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin procesul de atomizare. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă. Extractul uscat, care nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză, este asimilat aproape instantaneu de organism. 

  La naştere avem o cantitate foarte mare de siliciu în organism şi cantităţi relativ reduse de calciu. Apoi, cu cât înaintăm în vârstă cu atât cantitatea de siliciu din organism scade în timp ce cantitatea de calciu creşte. Datorită acestei cantităţi mărite de siliciu din organism, rănile unui copil se vindecă mult mai rapid decât cele ale unui adult. 

  Organismul uman are capacitatea de a asimila doar siliciul aflat în forma organică, însă acesta este tot mai greu de găsit în hrana chimizată şi rafinată a omului modern.

  Diferenţa dintre Siliciu Organic şi alte forme de Siliciu:

  Oamenii de ştiinţă, cum ar fi cercetătorul francez Loic Le Ribault, au studiat zeci de ani pentru a afla cum se transformă siliciul mineral în siliciul organic. Ei au aflat că doar foarte puţine bacterii, câteva alge şi câteva plante inferioare sunt capabile să asimileze siliciul din sol, toate celelalte organisme fiind dependente de capacitatea acestora de a metaboliza acest mineral. Din păcate, alimentaţia contemporană conţine foarte puţin siliciu organic.

  Deficitul de Siliciu în organism:

  Privarea de siliciu organic duce, în timp, la apariţia unor tulburări şi afecţiuni extrem de diverse. Primul simptom este incapacitatea organismului de a asimila calciul, fosforul şi magneziul. Apoi, cea care are de suferit este pielea, care devine uscată şi îmbătrâneşte prematur, pierzându-şi elasticitatea şi fiind expusă la riscuri ridicate de a fi afectată de boli cum ar fi psoriazisul, acneea sau eczema alergică. Rând pe rând, părul, unghiile, oasele şi articulaţiile sunt slăbite şi devin vulnerabile la boli datorită lipsei de siliciu. În ultima instanţă apar bolile cardiovasculare şi cele ale aparatului respirator (bronşită, astm).

  Beneficiile Siliciului:

  Siliciul intensifică acţiunile fierului, calciului, magneziului, potasiului şi borului în organism.

  Siliciul este unul dintre factorii esenţiali în reconstrucţia oaselor rupte, în vindecarea tăieturilor sau arsurilor. Datorită rolului pe care îl joacă în integritatea oaselor, pereţilor arteriali, dinţilor, gingiilor, pielii, părului şi unghiilor, siliciul a fost utilizat şi pentru a reduce eczemele şi psoriazisul.

  Siliciul Organic are, de asemenea, un rol esenţial în funcţionarea sistemului imunitar. La persoanele cu un stil de viaţă nesănătos, concentraţia de siliciu din organism scade cu o viteză foarte mare, iar o dată cu pierderea siliciului, organismul se degradează cu o viteză direct proporţională.

  Siliciul Organic ajută, de asemenea, la îmbunătăţirea sistemului cardiovascular. Conform cercertărilor, concentraţia de siliciu din vasele de sânge ale persoanelor care nu suferă de boli de inimă este de până la 14 ori mai mare decât în cazul persoanelor care suferă de astfel de afecţiuni.

  Siliciul Organic joacă totodată un rol important în eliminarea acumulărilor de aluminiu, factor care determină diverse forme de senilitate inclusiv, Alzheimer.

  Nu în ultimul rând, siliciu redă strălucirea naturală a pielii, părului şi unghiilor, protejându-le totodată de diverse infecţii şi ajutându-le să rămână frumoase şi puternice.

   


  Produse similare

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos