Produsul a fost adaugat in cos

  Pulbere de orz verde 250g

  22.00 Lei

  • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 22 puncte de fidelitate.

  Producator: Madal

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  Pulbetre de orz verde 250g

  PULBERE DE ORZ VERDE 250G  MADAL BAL

  Iarba de orz conţine în concentraţie mare şi în proporții necesare pentru organismul uman proteine, minerale, vitamine și enzime. Are conținut ridicat de proteine, minerale și fibre. Se absoarbe mai rapid decât zeama de iarbă de grâu, se eficientizează perfect, aprovizionând astfel organismul cu substanțele nutritive necesare în câteva minute. Se poate utiliza cu rezultate bune şi în cazul curelor de slăbire.

  Frunza verde, proaspătă de primăvară a orzului de toamnă este considerată ,,planta cea mai bogată în nutrienti’’

  Iarba de orz conține în concentrație mare și în proporții necesare pentru organismul uman proteine, minerale, vitamine și enzime. Are conținut ridicat de proteine, minerale și fibre. Se absoarbe mai rapid decât zeama de iarbă de grâu, se eficientizează perfect, aprovizionând astfel organismul cu substanțele nutritive necesare în câteva minute. Se poate utiliza cu rezultate bune și în cazul curelor de slăbire.

  Iarba de orz conține 3 duzine de vitamine și minerale în formă concentrată; este foarte bogată în vitamina A, C, B1, B2, B5 (acid pantoten), B9 (acid folic) și B12 și beta-carotină, conținând vitamina B3, B6, E- și H.

  Iarba de orz este bogată în calciu, fier, caliu. Conține minerale ca: natriu, magneziu, cupru, zinc, mangan, seleniu şi fosfor.

  Se regăsesc în ea 18 aminoacizi (mai multe ca în iarba de grâu), și conține toți aminoacizii esențiali, care nu pot fi produse de organismul uman.

  Zeama de iarbă de orz este sursă excelentă de enzime: au fost identificate în ea mai mult de 80 feluri de enzime, dar probabil conține chiar mai mult ca 100 de feluri de enzime.
  Conținutul de clorofilă a ierbii de orz este foarte ridicată, având efect antiinflamator.
  Celulele noastre, datorită alimentelor conținând clorofilă, se aprovizionează cu mai mult oxigen, deoarece clorofila ajută producerea de hemoglobină, deci ameliorează în mod indirect aprovizionarea cu oxigen a organismului. Clorofila are incredibil de multe efecte benefice, ca de exemplu prospețimea pielii, creșterea energiei celulelor. Sucul proaspăt preparat din ierburi conține deci energia necesară regenerării organismului.
  Conținutul ridicat de fibre ajută digestia și funcționarea intestinală.
  Carbohidrații săi se absorb încet, asigurând energie pe termen lung.
  Iarba de orz conține cantitate mare de acid gras esențial– ex.acid linol.
  Este bogat în triptofan, din care creierul produce ,,hormonul de fericire”, numit serotonină.

  Este potrivită pentru completarea necesarului zilnic de vitamine și minerale. Este un excelent supliment nutritiv pentru cei care mănâncă neregulat, consumă puține legume și fructe proaspete, și sunt supuși unor eforturi fizice și psihice susținute.

  Iarba de orz alcalinizează organismul, leagă acidul gastric în exces.
  Conținutul ridicat de clorofilă leagă toxinele, și ajută la eliminarea lor din organism. Are efect puternic de detoxifiere. Clorofila are şi rol antiinflamator.
  Efectul antioxidant apără organismul de boli, fortifică sistemul imunitar și cardiovascular.
  Din 250g pudră de iarbă de orz se pot prepara circa 10 litri de suc.

  Mod de utilizare

  1-2 lingurițe pe zi în suc de legume, juice sau apă. Sfătuim să utilizați shaker pentru omogenizare.
  Pentru copii ½ - 1 lingurițe pe zi.
  În limita posibilităților, pentru a avea efectul maxim, să-l bem pe stomacul gol, după care să așteptăm ½ oră fără a consuma nimic altceva, pentru ca elementele prețioase să se poată absoarbe în sânge și să ajungă la fiecare piatră de temelie a corpului nostru, la celule.
  Consumul de zeamă de iarbă de orz nu are limite în timp, nu are contraindicații, precum nici cele mai sănătoase alimente nu au limite.

  Orzul verde este frecvent recomandat de terapia naturală. El este utilizat în mod curent în tratamentul a mai mult de 40 de afecţiuni, de la cancer, afecţiuni digestive, pulmonare, circulatorii şi până la boli nervoase grave. În mlădiţele de orz verde se dezvoltă una dintre cele mai complexe şi complete compoziţii de minerale şi vitamine care se pot găsi în vegetalele cu valoare terapeutică. O astfel de carte de vizită este suficientă pentru a include orzul verde între remediile ce nu trebuie să lipsească din farmacia verde a casei.

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos