Produsul a fost adaugat in cos

  Miere de Manuka Eco

  145.00 Lei

  • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 145 puncte de fidelitate.

  Producator: Sonnentor

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  Miere Manuka

  Mierea Manuka provine dintr-o rezervație naturală din Noua Zeelandă. Producatorii vin în ajutorul albinelor prin ungerea arbuștilor Manuka cu ulei de cimbru pentru protejarea împotriva insectelor dăunatoare, astfel “prelungind” viața albinelor. Albinele pot trăi toată viața lor în zona și nu sunt nevoite să migreze pentru hrană.

  Mierea de Manuka este o miere monoflora, unica in lume, adunata si preparata de albinute din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium). Acest arbore creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande. Mierea de Manuka a fost utilizata pentru proprietatile sale medicinale de catre triburile Maori si primii colonisti europeni timp de secole inainte de a se cunoaste proprietatile acesteia , care ulterior au fost cercetate si validate de catre medicina moderna.

  Proprietati antimicrobiene: cercetarile au dovedid ca Mierea de Manuka este  un puternic imunostimulator si este eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:

  -Escherichia coli (E. coli)
  -Staphylococcus aureus
  -Proteus mirabilis
  -Pseudomonas aeruginosa
  -Salmonella typhimurium
  -Streptococcus faecalis
  -Streptococcus pyogenes
  -Helicobacter Pylori
  Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) – infectii de spital
  Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)

  1. Mierea folosita intern:    raceli, dureri de gat, simptome de gripa, probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, sindromul colonului Iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsuri, probleme ale gingiilor.

  2. Mierea folosita extern (creme tratament pe baza de miere): rani, arsuri, infectii, ulcere ale pielii, infectii de spital (Staphylococcus aureus), eczeme, psoriasis, acnee, dermatite, intepaturi de insecte si albine, eruptii cutanate, pecingine, picior de atlet, prurit, ciuperci ale unghiilor, infectii cauzate de ciuperci

  Mierea Manuka  nu se expune niciodată unor temperaturi de peste 38 grade Celsius!

  Ai mai consumat Miere Manuka ? Te rugam sa iti spui parerea in comentariile de mai jos.  Invatam impreuna!

  Produse similare

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos