Produsul a fost adaugat in cos

  Diabetico Forte

  43.50 Lei

  • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 44 puncte de fidelitate.

  Producator: Cici tang

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  Diabetico Forte


  Diabetico forte 27 cps Cici Tang

  Diabetico  este un supliment alimentar 100% natural, extras si purificat cu tehnologie inalta din duzini de plante din China. Contine factori nutritivi ai pancreasului, factori energizanti si scaderii glicemiei , colesterolului si hipertensiunii arteriale. Reface celulele pancreaticeranite si celulele insulino + foematoare. Regleaza glicemia si imunitatea. Contine factori de reglare a glicemiei, atat in cazurile hiperglicemice cat si in cele hipoglicemice. Factori de reglare a hiperglicemiei pot infrange rapid rezistenta insulinei. Diabetico aduce aportul nutritiv de producere a insulinei.

  Diabetico forte contine : bioinsulina, cand insulina este insuficenta poate lua rolul insulinei, scazand direct zaharul din sange. Diabetico  complecteaza mineralele crom, seleniu, zinc, necesare diabeticilor pastand nutritia necesara celulelor pentru functionarea normala a metabolismului, intarind imunitatea si mentinand permanent glicemia stabila.

  Mod de administrare: se recomanda adultilor diabetici de toate varstele si stadiile, o data pe zi cate 2 capsule cu 30 de minute inainte de masa sau cate o capsula dimineata si seara. Se pot administra concomitent cu medicamentele antidiabetice initiale. Dupa 5 zile de folosire, glicemia incepe sa scada iar dupa 18 zile majoritatea persoanelor pot ajunge la nivelul normal al zaharului in sange, atunci se pot reduce progresiv medicamentele antidiabetice si se poate opri treptat injectiile cu insulina, evitandu-se leziunile organice la rinichi si ficat. Se poate reduce doza si la capsulele TANG XIN – cate o capusla pe zi.Simptomele diabetului: polidipsie, bulimie si poliurie dispar sau se imbunatatesc considerabil.

  Persoanele care tocmai au fost depistate cu diabet, pot folosi doar capsulele TANG XIN, obtinadu-se rezultate bune.

  Diabetico forte nu provoaca stari hipoglicemice, controleaza colesterolul, trigliceridele, precum si corpii cetonici.

  Produse similare

  21.00 Lei

  51.50 Lei

  10.80 Lei

  13.40 Lei

  17.90 Lei

  13.50 Lei

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos