Produsul a fost adaugat in cos

  Zeo Hormonal 60cps

  31.50 Lei

  • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 32 puncte de fidelitate.

  Producator: Herbagetica

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  ZeoHormonal 60 cps

  Efectele izoflavonelor conținute de germenii de soia ajută la păstrarea tinereții bioloice a organismului, previn derapajele traduse prin apariția fibroamelor și adenofibroamelor, a acneei, a hirutismului și a tulburărilor de apetit.

  Acțiuni:

  reglator hormonal
  inhibitor al acţiunii estrogenilor
  chelator de metale grele
  antioxidant

  Acest produs este destinat și prevenirii acțiunii nocive a XENOESTROGENILOR, adică a acelor substanţe chimice din alimente şi apă, care au efecte similare hormonului feminin (estrogen) şi care produc boli tumorale, tulburări de creştere la copii, efeminare la bărbaţi etc.

  Indicații (în baza studiilor științifice acceptate internațional):

  Plantele din compozitia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

  cancerul la sân, cancerul ovarian și uterin
  cancerul la testicule
  sindromul ovarelor polichistice
  mastozele
  sindrom premenstrual
  bufeuri de căldură, stări de nervozitate specifice premenopauzei
  ciclu menstrual dureros (dismenoree)
  infertilitatea masculină

  Extractul uscat este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Ce este extractul uscat? Este pulberea fină, obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conține practic deloc apă sau alcool, nici celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic, din punctul de vedere al proprietăților farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă. În cazul produsului ZEO-HORMONAL, ingredientul de bază este extractul degermeni de soia, cu 10% izoflavone, care este asociat cu Zeolitul, cu Trifoiul roșu (Trifolium pratense) și cu fructele de Agnus Castus (Vitex Agnus-Castus).

  Extractul de Germeni de Soia şi Cancerul:

  Germenii de Soia sunt un adevărat fenomen în lupta contra cancerului, în special a celui cu determinare hormonală. Conform unor studii foarte ample, făcute la Universitatea Stanford, California, sub conducerea prof. dr. Doris M. Tham, izoflavonele conținute de către Germenii de Soia se transformă în tubul digestiv în citostatice, cu o acțiune foarte complexă. Astfel, administrarea de Germeni de Soia inhibă angiogeneza (vascularizarea) tumorilor, determină moartea programată a celulelor tumorale, ajută la redobândirea echilibrului hormonal. Efectele izoflavonelor conținute de Germenii de Soia nu se opresc însă aici, ei ajută la păstrarea tinereții biologice a organismului, previn derapajele hormonale traduse prin apariția fibroamelor și adenofibroamelor, a acneei, a hirsutismului, a tulburărilor de apetit

  Produse similare

  165.00 Lei

  41.10 Lei

  15.70 Lei

  157.00 Lei

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos