Produsul a fost adaugat in cos

  Seleniu organic 30cps

  17.80 Lei

  • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 18 puncte de fidelitate.

  Producator: Herbagetica

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  Seleniu organic 30cps


  Contribuie la:

  stimularea sistemului imunitar
  micşorarea glicemiei

  -   previne formarea plăcilor de aterom pe artere

  prevenirea şi încetinirea proceselor degenerative de la nivelul articulaţiilor
  reglarea activităţii glandei tiroide
  îmbunătăţirea fertilităţii la bărbaţi
  ameliorarea stării de spirit şi reducerea temerilor (antidepresiv şi anxiolitic)
  reducerea tumorilor
  protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

  Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):

  Seleniu este un element chimic prezent în toate ţesuturile corpului nostru, având concentraţia cea mai mare în rinichi, ficat, splină şi pancreas. Funcţia sa biologică se referă la rolul său de mineral care protejează împotriva cancerului.

  Se utilizează ca adjuvant în:

  boala canceroasă, radioterapie în cancer
  leucemie
  deficienţe imunitare
  infertilitate la bărbaţi
  hepatită virală B si C, hepatită la alcoolici
  tiroidită autoimună, noduli tiroidieni, hipertiroidie
  gripă
  insuficienţă cardiacă, infarct
  artrită şi poliartrită reumatoidă
  distrofie musculară
  arsuri solare, iradiere
  sechele ale intoxicaţiei cu cupru, mercur, arseniu  Cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale este extractul uscat. Acesta este sub formă de pulbere fină, obţinută din extractele alcoolice (sau apoase) printr-un procedeu de atomizare. Această pulbere, un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Comparativ cu pulberea de plantă, extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice.

  Seleniu Organic este obţinut din drojdia de bere, fiind asociat în mod natural cu aminoacizi, vitaminele A, B, E, precum şi cu multe alte oligoelemenete (fier, magneziu, crom).


  Diferenţa dintre Seleniu Organic şi alte forme de Seleniu:

  Diferenţa între seleniu de sinteză şi cel organic este foarte mare. În primul rând, din punctul de vedere al eficienţei terapeutice, seleniu de sinteză este mult mai greu asimilat de organism şi nu are decât o parte dintre efectele antitumorale şi stimulente imunitare ale variantei sale organice.

  Studiile au demonstrat efectele vindecătoare certe numai cu Seleniu Organic (obţinut adesea din drojdie de bere). Seleniul obţinut din extracte de drojdie de bere a indus apoptoza (moartea celulară programată) a celulelor canceroase atât pe culturi de celule, cât şi pe animale de laborator. Seleniu Organic este cel care a crescut cantitatea de anticorpi din laptele matern, a activat anumite celule ale sistemului imunitar, a determinat sinteza enzimelor cu rol antioxidant etc.


  Deficitul de Seleniu în organism:

  Deficienţa de Seleniu produce schimbări bochimice care predispun persoanele ce suferă de stres la probleme imunitare grave. Lipsa acestui oligoelement este asociată şi cu scăderea fertilităţii la bărbaţi şi produce tiroidite autoimune. În cazurile extreme, lipsa acestui oligoelement produce insuficienţă cardiacă cronică şi tulburări nervoase grave. De asemenea, deficienţa de seleniu mai contribuie la apariţia: xerodermiei (uscarea pielii), a cataractei, a asteniei, a gripei, a afecţiunilor virale afectând în acelaşi timp utilizarea Vitaminei E de către organism. Totodată, deficitul de seleniu poate exacerba deficitul de iod ceea ce duce la creşterea riscului de apariţie a cretinismului la copii.

  Beneficiile Seleniului Organic:

  Seleniu Organic este component de bază al unor enzime care protejează celulele noastre de distrugerile radicalilor liberi din organism, contribuind astfel la menţinerea stării bune de sănătate şi tinereţe. În plus, datorită acţiunilor sale apoptotice şi de reparare a ADN-ului, precum şi a efectelor benefice asupra sistemelor endocrin şi imun, dar şi a proprietăţilor antioxidante, seleniul este important în prevenirea şi tratarea cancerului. Seleniu ne protejează şi împotriva acţiunii toxice a unor metale grele, cum sunt plumbul, mercurul şi arseniul şi este esenţial în organismul nostru pentru producerea anticorpilor, pe care sistemul imunitar îi foloseşte pentru a se apăra de viruşi, de bacterii, de ciuperci parazite etc. Seleniul intervine în sinteza coenzimei Q10, în reglarea nivelului hormonilor masculini şi în buna funcţionare a prostatei la bărbaţi.

  Printre acţiunile sale, seleniul este benefic şi în prevenirea cataractei şi a bolilor de inimă

  Produse similare

  15.70 Lei

  14.00 Lei

  76.00 Lei

  41.10 Lei

  51.50 Lei

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos