Produsul a fost adaugat in cos

  Reglatens 30 capsule

  17.80 Lei

  • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 18 puncte de fidelitate.

  Producator: Herbagetica

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  REGLATENS are în compoziţia sa extracte de plante cu o acţiune intensă de reglare şi stabilizare a tensiunii cardiace.  Acțiuni: Hipotensor, vasodilatator, antispasmodic, diuretic, sedativ usor, anxiolitic, antiagregant plachetar.

  Indicații (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):

  Plantele din compoziţia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

  hipertensiune arterială
  tensiune arterială oscilantă
  tulburari cardio-vasculare pe fond nervos
  boala coronariană (ischemie / insuficienţă cardiacă)
  tulburări cardio-vasculare pe fondul meteosensibilităţii  Extractul uscat este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale.

  Ce este extractul uscat? Este pulberea fină, obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conține deloc apă sau alcool, nici celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic, din punctul de vedere al proprietăților farmacodinamice, decât simpla pulbere din plantă. Tocmai din acest motiv, REGLATENS are în componența sa extracte de plante cu o acțiune intensa de reglare si stabilizare a tensiunii cardiace. Mai exact, acest supliment este o combinație de plante medicinale și extracte din plante medicinale, cu efecte vasodilatatoare, calmante şi diuretice. Principalele ingrediente active ale acestui supliment sunt trei extracte uscate:

  Extractul de Talpa-gâştei este cunoscut drept unul din cele mai bune produse naturale pentru reducerea tensiunii arteriale, pentru stabilizarea ritmului cardiac,dar şi pentru îmbunătăţirea circulaţiei periferice a sângelui.
  Extractul de Păducel are un efect reglator asupra tensiunii arteriale, complexul de substante active pe care îl conţine echilibrând sistemul nervos şi cardiovascular.
  Extractul de Mătase de Porumb are un puternic efect diuretic, ajutând la scăderea presiunii arteriale, prevenind formarea edemelor cardiorenale.
  Valeriana reduce hiperexcitabilitatea nervoasă, având acţiune seditavă, recomandându-se în cazul palpitaţiilor. În plus, Valeriana este utilă pentru tratarea insomniilor.

  Produse similare

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos