Produsul a fost adaugat in cos

  Prostato stem 60+30cps

  53.20 Lei

  • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 53 puncte de fidelitate.

  Producator: Herbagetica

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  Prostato STEM 70 cps+30 cps gratuit


  Prostato STEM este unicul remediu care conţine 4 principii active şi oferă 4 beneficii. Conţine cea mai complexă formulă pentru tratarea afecţiunilor prostatei. Alături de renumitul extract de Palmier-pitic se regăseşte stimulatorul organic de Celule Stem, Alga AFA, extractul de Urzică şi pulberea de dovleac, toate contribuind la tratarea naturală, rapidă şi eficientă a afecţiunilor prostatei.

  Contribuie la:

  regenerarea celulară a prostatei

  -   stimulează producerea de Celule Stem adulte şi migrarea lor acolo unde este nevoie pentru refacerea ţesuturilor afectate ale prostatei

  susţinerea sănătăţii şi funcţionarea normală a prostatei

  -   tonifică uretra şi vezica urinară

  -   previne apariţia infecţiilor urinare

  asigură o urinare normală

  -   reduce durerile din timpul urinărilor

  -   reduce falsa senzaţie de incontenenţă urinară

  -   stimulează golirea în totalitate a vezicii

  -   reduce frecvenţa urinărilor nocturne

  reducerea efectelor negative date de modificările oxidative ale celulelor şi ţesutului prostatei, responsabile de mărirea în volum a acesteia

  -   reduce inflamaţiile urinare datorită compuşilor care inhibă enzima ce transformă testosteronul într-un hormon androgen puternic, responsabil cu mărirea prostatei

  inhibarea formării şi dezvoltării celulelor canceroase la nivelul prostatei

  -   stimulează activitatea celulelor sistemului imunitar care identifică şi elimină celulele canceroase sau infectate cu un virus

  îmbunătăţeşte viaţa sexuală

  Indicaţii (în baza studiilor știinţifice acceptate internaţional):

  În urma studiului Flux, realizat în România, pe 120 de pacienţi, care prezentau diverse forme de adenom de prostată, s-a constatat că tratamentul pe termen lung cu Palmier pitic este foarte eficient. Proporţia pacienţilor satisfăcuţi cu statusul lor urinar a crescut după 6 luni la 88%, volumul mediu al prostatei a înregistrat o scădere semnificativă de aproximativ 10% şi cu cât tratamentul începe mai repede, înainte de împlinirea vârstei de 60 de ani, cu atât îmbunătăţirea simptomelor este mai importantă.


  Se utilizează ca adjuvant în:

  Hipertrofia benignă de prostată stadiul I și II
  Prostatite acute și cronice
  Cancer de prostată
  Incontenenţă urinară
  Infecţii reno-urinare
  Prevenirea afecțiunilor prostatei la bărbații de peste 35 ani


  Extractul de Palmier-pitic (Serenoa repens) este remarcabil pentru bărbaţi şi a devenit faimos pentru utilizările sale în sănătatea prostatei. Este demonstrat ştiinţific, în multe studii clinice, că extractul de Palmier pitic ajută la tratarea hiperplaziei benigne de prostată (HBP) şi în general a afecţiunilor prostatei, inclusiv cancerul de prostată.

  Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem. Datorită numeroaselor substanţe active din compoziţie (12 vitamine, 27 de minerale naturale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor), care sunt uşor absorbite de organism, această algă minune este profund benefică pentru tratarea cancerului de prostată, unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer diagnosticate la bărbaţi, după vârsta de 50 de ani.

  Regenerarea celulară a prostatei ajută la refacerea ţesuturilor afectate, inhibarea dezvoltării celulelor canceroase şi prevenirea formării şi extinderii tumorilor.Administrată în paralel cu tratamentele oncologice pentru cancerul de prostată, Alga AFA este şi un puternic citostatic natural vegetal, care potenţează acţiunea tratamentelor clasice oncologice şi contribuie la diminuarea efectelor secundare.

  Extractul de Urzică este cunoscut în prezent şi pentru abilitatea sa de a alina disconfortul în urinat la bărbaţii care suferă de afecţiuni ale prostatei. Extractul de Urzică este bogat în clorofilă şi  complexul de săruri minerale (fier, magneziu, calciu, potasiu şi siliciu). Conţine o mare cantitate de Vitamina C (de 200 de ori mai mult decât în mere), precum şi alte vitamine importante cum ar fi Vitamina K (cu acţiune antihemoragică), PP, complexul B şi provitamina A (betacaroten).

  Extractul de Dovleac este un remediu foarte eficient pentru problemele de prostată având un conţinut bogat în zinc şi grăsimi nesaturate. S-a demonstrat faptul că bărbaţii care au deficienţe de zinc sunt predispuşi la afecţiuni ale prostatei.

  Produse similare

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos