Produsul a fost adaugat in cos

  Omega 3 ulei somon 120 cpr.

  28.70 Lei

  • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 29 puncte de fidelitate.

  Producator: Bio Synergie

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  Descriere

  Astăzi este cunoscut faptul că acizii graşi de tip Omega 3 ( EPA - acidul eicosapentaenoic şi DHA - docosahexaenoic ) sunt substanţe nutritive importante pentru balanţa nivelului colesterolului şi trigliceridelor.
  Dovezile arată că uleiul de peşte tip Omega 3 ajută la reglarea serotoninei, un neurotransmiţător cunoscut pentru calitatea sa de a ne binedispune. Persoanele deprimate, impulsive şi violente prezintă adeseori un nivel scăzut al serotoninei. În plus, Omega 3 este un puternic antiinflamator pentru vasele de sânge şi ţesutul cerebral.
  Produsul Omega 3 Ulei de Somon, provenit din ulei de peşte de somon sălbatic, determină scăderea colesterolului şi a trigliceridelor, fiind recomandat persoanelor care prezintă tulburări cardiace şi vasculare Este benefic în ateroscleroză, normalizează tensiunea ( TA ), ajută în durerile articulare şi articulaţii rigide. Multitudinea de efecte benefice asupra organismului al produsului Omega 3 ulei de somon, bogat în acizi graşi polinesaturaţi şi lipide marine, il face pe acesta recomandabil de utilizat de toate persoanele care au peste 50 de ani.

  Tipul de grăsimi pe care le consumaţi modifică structura microscopică a celulelor cerebrale. Această schimbare minoră multiplicată de miliarde de ori, ne afectează capacitatea de funcţionare a creierului şi în consecinţă şi a comportamentului.
  Vitamina E are un puternic efect antioxidant şi acţionează sinergic cu Omega 3 pentru o eficienţă mărită a produsului. Vitamina E protejează uleiul de peşte de râncezire, în timp ce uleiul de peşte ajută la absorbţia vitaminei E, aceasta fiind liposolubilă.

  Compoziţie per capsulă:
  1-2 capsule pe zi, înghiţite cu apă, preferabil în timpul sau după masă.


  Produse similare

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos