Produsul a fost adaugat in cos

  Neurotonic (Brain Tonic)

  31.00 Lei

  • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 31 puncte de fidelitate.

  Producator: Cosmo Pharm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  Pentru o maxima eficienta mentala si intelectuala !


  Complexul neurotonic natural cu Ginkgo biloba si lecitina are un efect tonic excelent asupra sistemelor nervos si vascular. Creste atentia, puterea de concentrare, capacitatea de memorizare si activitatea cerebrala. Este suplimentul ideal in eforturile intelectuale intense la elevi si studenti. Se recomanda in oboseala, deficit de memorie, tulburari de atentie si concentrare, surmenaj psihic, stari depresive, ameteli, zgomote in ureche. Are efecte benefice in insuficienta circulatorie si parestezii ale membrelor.


  COMPOZITIE:


  Lecitina-500mg

  Ginkgo Biloba (extract)-20mg

  Fosfatidil colina-200mg

  Gotu Kola (pudra)-50mg

  L-glutamina-100mg

  Ulei de griu incoltit-1000mcg


  CARACTERISTICI:

  Tonic natural al sistemului nervos si vascular. Ginkgo Biloba are efect vasoreglator, imbunatatind circulatia la nivel central ( creier ) si periferic ( membre ). Cresterea fluxului sanguin asigura oxigenarea eficienta a creierului si hranirea lui cu nutrienti ( lecitina, fosfatidil colina si L-glutamina ), ceea ce are ca rezultat optimizarea functiilor cerebrale. Scade agregabilitatea plachetara si colesterolul. Are efect antioxidant si neurotrop.


  RECOMANDARI:

  Pentru imbunatatirea eficientei mentale in efort intelectual si fizic prelungit ( creste atentia, puterea de concentrare si memorare ), creste capacitatea de munca. Recomandat in: stari de oboseala; deficiente de memorie; tulburari de atentie si concentrare; anxietate; migrene; insomnii; ameteli ( vertij ); tulburari de auz ( tinitus, acufene ); tulburari de vedere ( degenerescenta maculara, retinopatie diabetica ); sechele AVC; traumatisme craniene; arteriopatia obliteranta a membrelor inferioare; tromboflebite. Are efecte favorabile in tratarea anumitor tipuri de impotenta. Intervine in ameliorarea simptomelor legate de virsta si intirzie procesul natural de imbatrinire.


  ADMINISTRARE:

  Ca supliment nutritional, 1 - 2 capsule pe zi.


  CONDITII DE PASTRARE:

  Bine inchis, ferit de caldura si umiditate.

  Produse similare

  129.90 Lei

  51.50 Lei

  31.40 Lei

  25.50 Lei

  31.50 Lei

  158.40 Lei

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos