Produsul a fost adaugat in cos

  Mg organic cu B complex 60 +10

  30.50 Lei

  • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 31 puncte de fidelitate.

  Producator: Herbagetica

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  Contribuie la:


  protejarea sistemului cardiovascular

  -   menţine ritmul cardiac normal şi tonifică inima


  -   normalizează tensiunea arterială


  asimilarea Calciului şi consolidarea oaselor

  asimilarea Potasiului şi a Fosforului

  combaterea spasmelor (generale şi bronşice)

  vitaminizarea organismului cu vitaminele B

  stoparea formării calculilor renali

  normalizarea glicemiei

  stimularea fertilităţii

  diminuarea anxietăţii şi reducerea oboselii


  Numele mineralului Magneziu provine din limba greacă, Magnesia fiind numele unei regiuni din Tessalia. Acest mineral alcalin are un rol extrem de important în dezvoltarea animalelor şi a plantelor, intervenind în foarte multe reacţii fiziologice vitale, cum ar fi metabolismul zaharurilor, grăsimilor şi proteinelor, activităţile enzimatice, excitabilitatea neuromusculară, permeabilitatea celulară, coagularea sanguină etc.


  Diferența dintre Magneziul Organic și alte forme de Magneziu:

  Diferența între Magneziul de sinteză și cel organic este mare, în primul rând din punctul de vedere al eficienţei terapeutice. Magneziul de sinteză este obținut ca produs secundar în procesele industriale de obținere a unor metale, fiind mai greu asimilat de organism și nu are decât o parte dintre efectele terapeutice ale Magneziului natural.


  Magneziul natural este extras din apa mării, de unde se obţine prin filtrări succesive, rezultând un cocktail de oxid, clorură, sulfat şi hidroxid de magneziu, amestecate în proporţiile lăsate de natură. Pentru a deveni viu sau, cu alte cuvinte organic, Magneziul marin este amestecat cu un alt produs 100% natural remarcabil: drojdia-de-bere, al cărei număr impresionant de vitamine din complexul B fac Magneziul asimilabil şi îi dau calităţile terapeutice scontate.


  Deficitul de Magneziu în organism:

  Primele simptome ale lipsei acestui mineral sunt: durerile de cap, de stomac, crampele musculare, rigiditatea în zona gâtului. Atunci când există un teren deja sensibil, lipsa Magneziului se manifestă şi prin anxietate, atacuri de panică, nervozitate şi un comportament agitat. Odată cu atacurile de panică şi anxietate pot apărea şi alte simptome mai grave, precum frica de spaţii deschise şi insomnii. Lipsa Magneziului din organism afectează şi sistemul nervos periferic, lucru manifestat prin amorţirea mâinilor şi picioarelor.


  Cel mai periculos este deficitul acestui mineral pentru bolnavii cardiaci, la care bătăile inimii devin neregulate, capacitatea de efort scade, tensiunea arterială devine oscilantă, crescând riscul de infarct miocardic.


  Uneori, lipsa Magneziului din organism poate determina şi schimbări de comportament: persoanele care de obicei sunt relaxate şi încrezătoare devin tensionate, nervoase si pesimiste. De multe ori, cei care au un nivel scăzut de Magneziu în corp au o poftă foarte mare de ciocolată, iar femeile pot experimenta schimbări ale ciclului menstrual.


  Adjuvant în:


  diabet

  hipertensiune, aritmie cardiacă

  deficit de Calciu, Potasiu, Fosfor în organism

  infertilitate la bărbați

  constipație

  boala Huntington

  depresie

  deficit de magneziu


  concentrare dificilă, tulburări de somn, nervozitate, apatie

  osteoporoză, tulburări de ciclu menstrual

  sarcină, alăptare

  astm

  ruptura musculara

  predispoziție spre calcoză renală

  crampe musculare, dureri lombare (lombosciatică)

  anxietate, atacuri de panică  Indicaţii (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):


  Corpul unei fiinţe umane de vârstă adultă conţine aproximativ 25 de grame de Magneziu, din care mai mult de 50% se găseşte în oase, 25% în ţesutul muscular, restul repartizându-se în inimă, ficat, rinichi, tubul digestiv şi în plasmă. O cantitate infimă de magneziu se află în sângele nostru, dar acesta are un rol extrem de important pentru funcţionarea organismului, care în absenţa acestui mineral constitutiv intră în colaps.  Beneficiile Magneziului:


  Magneziul ajută la reglarea zahărului din sânge şi la menţinerea sănătoasă a inimii prin transportul propice al Potasiului, Calciului precum şi al altor nutrienţi, prin membranele celulare. Acest mineral este de asemenea un bun detoxifiant, împiedicând acţiunea metalelor grele şi a chimicalelor în organism, iar ulterior conducând la eliminarea acestora. Magneziul influenţează nivelul de serotonină precum şi hormonul melatonină, cel care reglează somnul. Mai mult, Magneziul echilibrează hormonii răspunzători de stres, de altfel stresul şi tensiunea sunt motivele pentru care majoritatea oamenilor suferă de insomnii.


  Magneziul alcalinizează organismul echilibrând pH-ul, şi ajută la o bună desfăşurare a acţiunii enzimelor din interiorul corpului nostru.

  Produs notificat de Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA cu nr. AA 5784 / 2012.

   

  Produse similare

  31.50 Lei

  17.90 Lei

  25.50 Lei

  46.00 Lei

  76.00 Lei

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos