Produsul a fost adaugat in cos

  Memory Stem 60 cps

  51.50 Lei

  • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 51 puncte de fidelitate.

  Producator: Herbagetica

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  Memoria este un proces destul de complex, care este afectat de mai mulți factori precum: emoții, schimbări psihologice, educație sau experiența de viață în general. Tocmai datorită acestor componente problematica privind vârsta și pierderea memoriei reprezintă încă un mister pentru cercetători. Pentru a-ți păstra memoria la un nivel cât mai înalt, fă exerciții regulate de memorie care stimulează concentrarea. Exercițiile fizice și socializarea te ajută să îți menții sănătatea cerebrală, dar și verificarea tensiunii în mod regulat.


  Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de celule STEM. Celulele STEM sunt celulele care se transformă într-o mare diversitate de celule diferențiate precum: celule nervoase, osoase, hepatice. Astfel celulele organismului se reînnoiesc, se repară și se refac acele țesuturi afectate sau distruse. Atunci când un organ este supus unui proces care necesită reinnoire, cum ar fi o afecțiune, un accident sau procesul natural de îmbâtrânire, din măduva osoasă se eliberează Celulele STEM necesare vindecării. Celulele STEM eliberate migrează la organul afectat unde se proliferează și se diferențiază în celulele ale acelui organ, sprijinind procesul natural de reinnoire, refacere și regenerare celulară.


  Ashwagandha este o plantă medicinală ayurvedică ce ajută la atenuarea dificultății de concentrare, lipsei de energie. Studiile medicale au relevat faptul că ashwagandha ajută la combaterea stresului, îmbunătățește capacitatea de învățare, memorie și atenție. Totodată este eficientă la vindecarea creierului, conținând antioxidanți puternici ce distrug radicalii liberi ce cauzează îmbătrânirea.


  Ganoderma este o plantă folosită frecvent în medicina naturistă, datorită efectelor antioxidante, anticancerigene, de modulare a sistemului imunitar, fiind capabilă să reducă activitatea sistemului imunitar când acesta este suprasolicitat dar și să readucă vigoare atunci când sistemul imunitar este slăbit.


  Preparatele pe baza de ginseng au acțiuni imunostimulante și au fost asociate ca remediu în fenomenele de îmbătrânire. S-a constatat influența pozitivă a ginsengului prin întârzierea procesului de îmbătrânire a celulelor neuronale, caracteristic la vârsta înaintată.


  Adjuvant in:


  - pierderea concentrării și memorării


  - slăbirea vederii


  - circulație sangvină proastă


  - oboseală


  Contribuie la:


  - menținerea capacității de concentrare și memorare și la conservarea funcției cognitive odată cu înaintarea în vârstă,


  - susținerea circulatiei sangvine la nivel cerebral si periferic, atenuând senzațiile de ”țiuit în urechi”, amețeli și de ”mâini și picioare reci”,


  - instaurarea stării de bine prin protejarea organismului față de stres, neutralizarea efectelor radicalilor liberi, întârziind procesele de îmbătrânire celulară,


  - fortifierea sistemului imunitar


  - îmbunătățirea circulației sangvine


  - protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ


  - menținerea funcționării normale a organismului prin favorizarea procesului de regenerare și diferențiere celulară


  - menținerea metabolismului celular normal și a sănătății celulelor nervoase


  - fortifierea sistemului nervos


  - menținerea vederii normale


  - eficientizarea randamentului intelectual


  - are proprietăți antioxidante și revitalizante


  - este un bun imuno-stimulator și imuno-modulator


  Memory STEM înglobează componente 100% naturale din extracte standardizate care ajută la mărirea capacității de concentrare, la îmbunătățirea atenției și nu în ultimul rând la creșterea capacității de memorare. Este o sursă de energie și forță care te ajută să treci peste perioadele stresante de la munca și de acasă.


  Produs notificat de ServiciulNațional pentru Plante Medicinale,Aromatice și Produse ale Stupului. Notificare nr. 6622/30.03.2012


  Compozitie:

  Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract hidroalcoolic 6:1 (maltodextrina) - 87,5mg, Ashwagandha (Withania somnifera) extract hidralcoolic 4:1 (guma arabica) rădăcini - 87,5mg, Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) pulbere - 87,5mg, Ginkgo biloba (Ginkgo biloba, extract hidroalcoolic din frunze, cu 24% ginkgoflavonoide și 6% terpene lactonice - 26,25mg, Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract din rădăcina cu 0,8% eleutherozide - 26,25mg , Spirulină (Spirulina maxima) pulbere - 17,5mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) pulbere - 37,5mg. Capsulă tare de gelatină.


  Administrare:

  Câte 1 capsula, de 3 ori pe zi.


  Precautii si contraindicații:

  Precauţii: A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate şi care alăpteaza. Contraindicaţii: Nu se cunosc.

  Produse similare

  10.80 Lei

  17.90 Lei

  12.10 Lei

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos