Produsul a fost adaugat in cos

  Hyper-Bil

  15.70 Lei

  • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 16 puncte de fidelitate.

  Producator: Hypericum

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  Proprietati


  De normalizare a transaminazelor hepatice crescute; coleretica-colagoaga prin stimularea fluxului biliar, ajutand in digestia grasimilor; laxativa prin cresterea secretiei biliare; de metabolizare a colesterolului si de normalizare a fractiunilor HDL si LDL ale acestuia; antioxidanta, de distrugere a radicalilor liberi nocivi cauzatori de afectiuni inflamatorii degenerative; de detoxifiere a ficatului la persoanele care consuma medicamente pe timp indelungat, persoanelor care traiesc in zone poluate, precum si celor care nu acorda suficienta atentie alimentatiei.


  Mod de folosire


  Pentru adulti, doza recomandata este de 6 capsule pe zi, cate 2 capsule dupa fiecare masa principala. Pentru copii de la 6 ani in sus, doza recomandata este de 3 capsul pe zi, cate una dupa fiecare masa principala. Cura dureaza 2 luni, pauza de 2 saptamani si cura se poate relua.


  Compozitie


  Extract natural din: Galbenele-Calendula officinalis, Rostopasca-Chelidonium majus, Sunatoare-Hypericum perforatum, Cicoare-Cichorium intybus, Coada-soricelului-Achillea millefolium , Menta-Mentha piperita, Cimbrisor-de-camp-Thymus serpyllum, Schinel-Cnicus benedictus, Lichen-de -piatra-Cetraria islandica, Sulfina-Milelotus officinalis, Anghinare-Cynara scolymus, Papadie-Taraxacum officinale, Salvie-Salvia officinalis, Tintaura-Centaurium umbellatum, Volbura-Convulvulus arvensis, Ghintura-Gentiana asclepiadaea, Armurariu-Silybum marianum, Acid alfa-lipoic, Seleniu Y, Silimarina, L- glutation redus.


  Recomandari


  Adjuvant in: dischinezii biliare, hipercolesterolemie, constipatii cronice, afectiuni hepatice, calculoza biliara, ciroza hepatica.

  Produsul ajuta la detoxifierea ficatului la persoanele care consuma medicamente pe timp indelungat, la persoanele care traiesc in zone poluate, precum si celor care nu acorda suficienta atentie alimentatiei sanatoase.

  Produse similare

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos