Produsul a fost adaugat in cos

  Hepato Regenerator 60cps

  31.50 Lei

  • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 32 puncte de fidelitate.

  Producator: Herbagetica

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  HEPATO REGENERATOR conţine extracte din plante cu acţiune antivirală şi de regenerare hepatică, are o mare eficienţă în regenerarea, detoxifierea şi protejarea ficatului.

  Contribuie la:

  favorizarea menţinerii structurii normale a ficatului

  -   stimulează regenerarea şi reducerea leziunilor ţesutului hepatic

  -   blochează pătrunderea toxinelor în celulele hepatice şi neutralizează toxinele deja existente

  -   protejează celulele hepatice împotriva stresului oxidativ

  -   protejează celulele hepatice împotriva substanţelor chimice, intoxicaţiei cu alcool sau cu medicamente

  susţinerea funcţiilor hepatice

  -   reglează secreţia biliară

  -   favorizează evacuarea bilei în duoden

  -   reduce valorile transaminazelor

  -   reduce colesterolul negativ (LDL)

  -   menţine nivelul normal al trigliceridelor

  susţinerea funcţiei de detoxifiere a ficatului
  stimularea imunităţii

  Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):

  Plantele din compoziţia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

  hepatită virală A, B, C
  hepatită la alcoolici
  steatoză hepatică („ficat gras”)
  ciroză (formele compensate)
  dischinezie biliară
  tulburări hepatice post-intoxicare

  Extractul uscat este forma de administrare cea mai puternică a unei plante medicinale. Este o pulbere fină, care se obţine din extracte prin procesul numit atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conţine deloc apă, alcool şi celuloză. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic decât simpla pulbere şi se absoarbe instantaneu de către organism.


  Extractul de Armurariu este  considerat, în momentul de faţă, cel mai bun produs natural  pentru protejarea ficatului de acţiunea infecţiilor virale, a intoxicaţiilor alcoolice sau de altă natură. Acţiunea sa se datorează unui complex de flavonoide, substanţe naturale cu efecte terapeutice demonstrate în cazul hepatitelor virale (de toate tipurile: A, B, C etc.), în cazul cirozei hepatice (stadiile incipiente, nu şi cele în care boala este decompensată). Acţionând ca un scut, silimarina din compoziţia Armurariului, nu numai că menţine sănătatea ficatului, dar şi încetineşte progresia leziunilor hepatice ireversibile.

  Extractul de Cicoare are o puternică acţiune antitoxică, favorizează regenerarea celulei hepatice şi menţinerea structurii normale a ficatului, prevenind procesele de fibrozare. De asemenea, datorită principiilor amare pe care le conţine, s-a dovedit a fi benefică pentru splină, fiind recomandată persoanelor cu calculi biliari.

  Extractul de Sunătoare, cu 0.3% hipericină, vine să completeze efectele tonicelor hepatice "clasice" cu o acţiune extrem de importantă pentru gestionarea afecţiunilor hepatice: echilibrarea emoţională. S-a demonstrat prin studii recente că o stare psiho-emoţională bună efectiv împiedică evoluţia afecţiunilor hepatice şi, mai mult, poate cataliza efecte semnificative de ameliorare.

  Acţiunea acestor extracte este potenţată de pulberea de Anghinare, Păpădie, Genţiana.  

  Anghinarea sunt un remediu eficient în afecţiunile hepatice. În tratamentul hepatitei au fost observate îmbunătăţiri ale stării pacienţilor: reduc durerile, cresc rezistenţa la efort, reduc stările de greaţă, menţin structura normală a ficatului. Păpădia este un detoxifiant natural care asigură un tonus general al organismului, prin eliminarea toxinelor şi purificarea sângelui. Bogată în vitaminele A, C, D, fier, potasiu şi zinc, ajută la protejarea celulelor hepatice, în timp ce curăţă corpul de toxine. Rădăcina de Genţiană are efecte tonice hepatice, stimulează regenerarea celulei hepatice şi inhibă dezvoltarea virusurilor hepatice.

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos