Produsul a fost adaugat in cos

  Stomacalm 30 cps.

  17.80 Lei

  • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 18 puncte de fidelitate.

  Producator: Herbagetica

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  StomaCalm are în componenţa sa trei extracte uscate, toate având efecte de calmare a afecţiunilor gastrice pe diverse căi.

  Contribuie la:

  funcţionarea normală a sistemului digestiv

  -   reduce simptomele specifice indigestiilor, hiperacidităţii gastrice

  -   îmbunătăţeşte digestia, reduce balonările, greaţa

  -   calmează durerile abdominale

  protejarea şi regenerarea mucoasei gastrointestinale

  -   stimulează secreţia mucusului gastric

  -   normalizează secreţia sucului gastric

  reducerea acţiunii paraziţilor şi bacteriilor la nivel digestiv
  contribuie la stabilizarea emoţională

  -   reduce stările de anxietate şi iritabilitate care declanşează sau întreţin crizele sistemului digestiv  Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):

  Se utilizează ca adjuvant în:

  gastrită hiperacidă
  ulcer gastric şi duodenal
  arsuri gastrice (pirozis)
  regurgitaţii acide
  colită de fermentaţie  Extractul uscat este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este o pulbere fină, obţinută din extracte prin atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic decât simpla pulbere de plantă şi este absorbit foarte repede de către organism.  Extractul de Lemn-dulce, cunoscut şi ca “dulcişor” conţine numeroase substanţe active benefice sănătăţii (magneziu, calciu, zinc, vitamine din grupul B, etc.). Studiile au demonstrat că este unul din cele mai bune produse naturale pentru protecţia gastrică, pentru reducerea inflamaţiei la nivelul mucoasei stomacului și stimularea proceselor de regenerare la acest nivel. Lemnul-dulce îmbunătăţeşte protecţia mucoasei prin stimularea acţiunii celulelor secretoare de mucus şi creşte microcirculaţia în tractul gastro-intestinal.

  Passiflora vine în completarea calmantelor gastrice cu reducerea excitabilităţii psihice, a stărilor de anxietate sau iritabilitate, care, este știut, declanșează și întreţin crizele de gastrită. De asemenea, poate trata şi preveni tulburările de tranzit, colită, colonul iritat.

  Extractul de Sunătoare are un puternic efect antidepresiv, calmant și de stabilizare emoţională. Datorită substanţelor amare stimulează digestia, scade aciditatea gastrică şi stimulează activitatea vezicii biliare. În plus, acţionează ca și cicatrizant și antiinflamator asupra epiteliilor, inclusiv asupra mucoasei gastrice.

  Obligeană are efect antibiotic (inhibă dezvoltarea Helicobacter pylori) şi calmant gastric, ajută la controlul nivelului de stres. Prin acţiunea depurativă şi antitoxică, ajută la curăţarea stomacului şi a intestinelor de toxine. Datorită efectului tonic, Obligeana intensifică secreţiile gastrointestinale, măreşte pofta de mâncare.

  Chitosan HD are un puternic efect alcalinizant, fiind de un real ajutor în timpul crizelor de gastrită. Diminuează senzaţia de arsură pe gât şi stimulează regenerarea mucoasei gastrice și a pereţilor stomacului afectaţi de secreţiile acide.

  Teiul şi Zmeurul scad hiperaciditatea gastrică, fiind recomandate în cazul arsurilor la stomac şi al ulcerului

   

   


   

  Produse similare

  165.00 Lei

  19.50 Lei

  51.50 Lei

  15.70 Lei

  13.50 Lei

  17.80 Lei

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos