Produsul a fost adaugat in cos

  Chitosan 60cp Herbagetica

  31.40 Lei

  • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate

  Acest produs iti va aduce 31 puncte de fidelitate.

  Producator: Herbagetica

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei
  Livrare oriunde in tara in 48 ore
  Transport gratuit la comenzi peste 100 lei in Timisoara

  Descriere

  Chitosanul

  Chitosanul este  obţinut din chitină extrasă la rândul său din carapacea dură care învelește multe viețuitoare marine și terestre. Chitosanul conţine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalină, cu funcții similare colagenului (substanță cu efect întineritor, cu proprietăţi benefice asupra pielii, articulațiilor, prostatei, mușchilor), dar și a fibrelor vegetale (substanțe nedigerabile, care absorb grăsimile şi detoxifică).

  Chitosanul ajuta la:

  -menţinerea greutăţii corporale normale

  -susţine apetitul alimentar normal şi procesele de metabolism

  -menţine concentraţiile normale ale colesterolului şi trigliceridelor

  -menţinerea în limite normale ale glicemiei

  -protejarea sistemului digestiv

  -menţine aciditatea gastrică normală

  -reglează tranzitul intestinal

  -detoxifierea ficatului

  -activează celulele hepatice şi le protejează împotriva stresului oxidativ

  -susţinerea sistemului imunitar

  -detoxifiere limfatică

  -absoarbe şi elimină din organism metalele grele (plumb, mercur, cadmiu), coloranţi chimici, substanţe medicamentoase, radionuclizi.

  Este un bun adjuvant în:

  -obezitate, îngrăşare

  -boala canceroasă, radioterapie şi chimioterapie în cancer

  -osteoporoză

  -colesterol mărit, trigliceride mărite

  -gastrită hiperacidă

  -diabet

  -hepatită virală A, B, C, ciroză

  -constipaţie

  Chitosanul in curele de slăbire:

  S-au facut studii în Statele Unite,care au arătat că administrarea Chitosanului duce la scăderea în greutate cu 1,7 kg, în medie, după 6 săptămâni de tratament.  Pacienții care au folosit Chitosanul și au slăbit nu au ținut niciun fel de dietă. În cazul în care se reduc si porțiile zilnice de hrană, scăderile în greutate sunt mult mai mar, putând fi și de 2-3 ori mai mari.

  Pentru scăderea în greutate, se iau 1-2 capsule de Chitosan, cu 30 minute înainte de masă. Conținutul capsulelor se dizolvă în jumătate de pahar de apă și se bea pe stomacul gol. La cinci minute după ingerarea chitosanului (nu concomitent) se mai bea încă un pahar de suc de portocale sau de lămâie, deoarece asocierea cu acidul citric crește senzaţia de sațietate dată de chitosan.

  Chitosanul si cancerul:

  Studiile au arătat că animalele care au avut inoculate tumori umane au reacționat foarte bine la tratamentul cu Chitosan, constatându-se stagnarea și chiar regresul tumorilor. La animalele vindecate de cancer, s-a constatat că prin administrarea de Chitosan recidivele tumorilor maligne sunt mult mai rare. Chitosanul este eficient şi administrat în paralel cu chimioterapia și radioterapia,reducand efectele adverse ale acestor terapii, fără a interfera negativ în sensul diminuării eficienței acestora. Pacienții care au luat Chitosan au suportat mai bine tratamentul cu citostatice sau cobaltoterapia şi au reușit să-l ducă până la capăt într-un procent mai mare, având o intensitate semnificativ mai redusă a unor simptome cum ar fi: căderea părului, inapetența, căderea unghiilor, micozele, sensibilitatea la infecții etc.


  Ai mai consumat Chitosan ? Te rugam sa iti spui parerea in comentariile de mai jos.  Invatam impreuna!


  Produse similare

  Lasa un comentariu

    Produsul a fost adaugat in cos