Cafeaua Aurile

Cafeaua Aurile este un amestec de mai multe soiuri selectate de cafea Arabica. Pentru a face aceste amestecuri, se foloseste cafea clasica Arabica Africana,in special Mocca, boabe. Specialistii considera ca Mocca este una din putinele tulpini de cafea care are un gust unic si nu necesita adaugarea de aditivi.

Pentru iubitori de expresso, a fost creat un amestec original din boabe de pe plantatiile de cafea din America de Sud.  Inima o reprezinta amestecul de tulpini din Brazilia si Columbia, cultivate in regiunile muntoase, dar gustul distinct provin de la adaosul de 10% de boabe uleioase de cafea Robusta indoneziana.  Boabele, combinate in proportii perfecte: 40% Robusta si 60% Arabica, creeaza o aroma putenica, cu aroma de ciocolata sau nuci intense. Acest amestec a fost folosit pentru a crea cafeaua Aurile Expresso Experience. Este un amestec perfect pentru iubitorii de cafea care isi beau cafeaua fara lapte sau zahar.

Cafelele natural Aurile sunt prajite in Polonia la o temperatura de 210 grade C, timp de aproximativ  20 de minute si apoi racite cu aer circulant. In timpul prajirii, boabele capata o culoare maro deschis, iar dupa aceea suprafata lor este uscata. Degustatori bine calificati asigura intregul process de prajire si uscare a boabrlor de cafea.

Formulele unice ale cafelelor functionale au fost create de cercetatori polonezi cu o inalta pregatire si calificare. Pentru imbunatatirea cafele se folosesc doar ingredient testate, de cea mai inalta calitate, a caror actiune este sustinuta de numerosi ani de cercetari stiintifice. Producatorii au avut grija ca acestea sa nu aibe o  influenta semnificativa asupra gustului si aromei cafelei.

Retetele inovatoare ale cafelelor au fost create in colaborare cu degustatori si o echipa renumita de cercetatori polonezi.  Acestia au conferit cafelei natural proprieteati complet noi, de inalta specializare, reusind sa pastreze gustul minunat si aroma captivanta de cafea proaspat prajita, ceea ce se confirma prin testele effectuate de catre experti independenti.

Cafelele functionale au fost imbogatite cu o gama de ingredient bioactive, valoroase, care va ajuta sa va protejati sanatatea, sa va imbunatatiti dispozitia si a va restabiliti echilibrul. Producatorii le-au cautat in intreaga lume: in padurile virgine din Amazonia, in regiunile subtropicale ale Asiei, si au profitat de cele mai noi descoperiri stiintifice si de inteligenta medicinii naturiste. Extractul de boabe de acai, extractul de green mate, revigoranta guarana, stimulatoarea taurina, numeroase vitamine si minerale, acestea sunt doar un strop din ce se ascunte intr-o ceasca de cafea aromata Aurile. Fiecare cafea functionala Aurile detine un set de teste si opinii ale cercetatorilor.

  Produsul a fost adaugat in cos